Skip to content

Natjecanje u akrobatskom letenju modela aviona (kategorije F3M Sport i F3M) 2012

U organizaciji aerokluba OSA Kutina, u nedjelju, 7.10.2012., održano je natjecanje u akrobatskom letenju modela zrakoplova na daljinsko upravljanje pod nazivom 1. POKAL AEROKLUBA \”OSA\” KUTINA.Nakon uvodnih riječi g. Zvonka Lernatića, predsjednika Kutinske zajednice tehničke kulture, natjecanje je otvorio naš dragi gost dr.Ante Markotić, predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture, koji se obratio natjecateljima sa lijepim željama za ostvarenje što boljih rezultata te riječima pohvale organizatorima. Otvaranju su prisustvovali ispred grada Kutine g. Zlatko Grdić, zatim dopredsjednik Kutinske zajednice tehničke kulture, g. Marko Nježić, tajnik Kutinske zajednice tehničke kulture, g.Zdenko Bogadi te predsjednik aerokluba “OSA”, g. Drago Tonković.

Mnogobrojna publika uživala je u prezentacijama akrobatskih sposobnosti zrakoplova i ljepoti samih zrakoplova koji su bili impozantnih dimenzija i snage motora.Na letjelištu u Voloderu moglo se vidjeti kako najbolji akrobatski piloti Hrvatske upravljaju svojim letjelicama.Sve je prošlo u najboljem redu. Unatoč prognoziranoj kiši, od kiše nije bilo niti kapi pa su piloti bez brige odradili svoje letove. Nakon tekme se pojačao vjetar, ali nismo se dali i letjeli smo bez obzira na vjetar.

Zahvaljujemo se svima koji su došli i proveli ovu nedjelju u ugodnoj atmosferi.Čestitke natjecateljima na osvojenim mjestima, a ponajviše našem Krešimiru na osvojenom prvom mjestu!

Galerija slika:

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo