Video i foto galerije

Prošla događanja (članci)

Postanite član Aerokluba OSA Kutina
Srijeda, 09 Ožujak 2016 09:46

 

Zanima Vas modelarstvo, maketarstvo, RC letenje, FPV letenje, letenje ultralakim zrakoplovima i želite se time baviti - pozivamo Vas da nam se pridružite jer ćete sigurno naći nešto za sebe u našim aktivnostima i uživati u zajedničkom druženju.

 

 

Svake srijede smo u prostoru kluba u Crkvenoj 46, Kutina (tamo gdje je zvjezdarnica, samo u onoj kućici odmah do ceste), od 18 sati i tamo možete dobiti odgovore na sva svoja pitanja. Ako zaključite da je to to i želite se razvijati u navedenim aktivnostima, pozivamo Vas da postanete naš član, a to možete ostvariti na sljedeći način:

  • Ispunite PDF pristupnicu (na računalu): https://drive.google.com/file/d/0B9FPfiUsvohia0VyUDlNaGJxbmM/view?usp=sharing
  • Uplatite članarinu prema ovim uputama: http://osa-kutina.hr/uplatnica-za-clanarinu
  • Pošaljite skeniranu osobnu iskaznicu (obje strane) koju ćemo priložiti Vašim podacima u registru članova kluba (za maloljetnike i osobnu od jednog roditelja) na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Molimo Vas da nam donesete ispunjenu (na računalu) i isprintanu, potpisanu pristupnicu u prostor kluba u navedeno vrijeme. Također, možete ju poslati i skeniranu na navedeni mail.

  • Osim osobnih podataka, u pristupnicu možete ubaciti i svoj potpis ukoliko imate noviji Adobe Reader (minimalno A. R. XI - 11.0) putem Fill & Sign izbornika (View --> Fill & Sign korištenjem opcije Place Signature u desnom bočnom izborniku). Tada ne morate printati i skenirati pristupnicu nego nam ju pošaljete direktno na mail.

 

Datum učlanjenja u klub smatra se datum uplate članarine.

 

Dobrodošli u Aeroklub "OSA" Kutina!

 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

(od 19.3.2013.)