Skip to content

Blog Archive

Sombor (Srbija )natjecanje u klasama F1N i F1N150

  • by

Sombor (SRB) Među 42 natjecatelja iz regije i šire natjecanje u dvoranskim klasama F1n Darko osvaja drugo mjesto u F1N i treće mjesto u F1N 150 a Mirjana osvaja prvo mjesto u F1N i drugo mjesto u 150 ukupni pobjednik po zbroju bodova u obadvije kategorije Darko Ozimec treće mjesto Mirjana Ozimec.

Međunarodno natjecanje modelara u kategorijama F1N i F1N-150

  • by

Na međunarodnom natjecanju modelara u kategorijama F1N i F1N-150 održanog 28.10.2023. u mjestu Darda. Između 45 natjecatelja koji su bili izabrani da predstavljaju svoje klubove iz regija Slovenije ,Srbije ,Bosne i Hercegovine,Mađarske . Kutinski modelari ostvarili su izvrsne rezultate. U kategoriji F1N rukom bacani modeli na visinama od 10m najbolji je bio Ozimec Darko i… Read More »Međunarodno natjecanje modelara u kategorijama F1N i F1N-150

Zajedničko druženje sa Aeroklubom Popovača povodom Voloderskih Jeseni

  • by

Održavamo zajedničko druženje sa Aeroklubom Popovača povodom Voloderske Jeseni na poletno sletnoj stazi Voloder gdje zainteresiranima za modele i ultralake avione prikazujemo šta posjedujemo u svojim hangarima i prilikom događanja radimo radionicu letenja RC modelima i Dronovima koji su namijenjeni za početnu obuku.

Državno natjecanje Tenja kod Osijeka u dvoranskim klasama F1N i F1N150

  • by

  Državno natjecanje Tenja kod Osijeka dvoranskim klasama F1Ni F1n 150. Darko Ozimec postaje državni prvak u klasi F1N ekipa Osa od tri člana Darko Ozimec, Mirjana Ozimec i Markalaus Damir postaju državni ekipni prvaci u obadvije kategorije F1N i F1n 150. od prisutnih 46 natjecatelja iz cjele zemlje.

Aeromodelarska radionica u klasi F1n-150 u osnovnoj školi u Ludini

  • by

Isto tako na poziv ravnatelja odlazimou osnovnu školu u Ludini gdje u sastavu Darko Ozimec i Markalaus Damir odrađujemo aeromodelarsku radionicu klasama F1n-150.Radionicu pohađa 25 tak. djece 7i8 razreda .Koji imaju tehničko znanje da bi mogli raditi sa alatima koji su potrebni za izradu spomenutih modela .