Video i foto galerije

Druženja i letenja

Vaši komentari i pitanja

Skupština AK Osa 2017.
Petak, 17 Veljača 2017 13:47

 

Dana 15.02.2017. godine, s početkom u 18.00 sati održana je redovna godišnja Skupština aerokluba „OSA“ kojoj je prisustvovalo 12 od 21 člana.

 

Najvažnije točke dnevnog reda:

  • Izvješće o radu AK OSA za 2016. godinu
  • Izvješće Nadzornog odbora i financijsko izvješće za 2016. godinu
  • Plan rada AK OSA za 2017. godinu
  • Financiranje AK OSA u 2017. godini
  • Članstvo u Hrvatskom zrakoplovnom savezu
  • Podjela zahvalnica i priznanja članovima
  • Problem isteka registracije letjelišta
  

 

Najvažniji zaključci:

 

Izvješće o radu Aerokluba u 2016. godini pročitao je predsjednik AK OSA, Darko Ozimec i konstatirao da je 2016. godina još uspješnija takmičarska godina od 2015.-te gdje treba osobito spomenuti našeg juniora Antonija Ozimca koji je ove godine proglašen za Sportsku nadu SMŽ. Ove godine osvojeno je sa manjim brojem natjecanja 22 zlata, 9 srebra i 9 bronci – ukupno 40 medalja.

 

Predsjednik Aerokluba, g. Darko Ozimec, pročitao je Plan rada AK OSA za 2017. godinu i plan financiranja AK OSA u 2017. godini.

 

Raspravljalo se i o članstvu u HZS-u gdje je IO odlučio da je članstvo nepovoljno pa se Skupštinu obavijestilo o izlasku AK Osa iz članstva HZS-a.

 

Podijeljene su zahvalnice našim članovima Darku Petranoviću, Damiru Markalausu i Krešimiru Ivaškoviću za dugogodišnji rad i zalaganje u Aeroklubu te promicanje Aerokluba i RC modelarstva. Također, dodijeljeno je priznanje našem najnagrađivanijem junioru - Antoniju koji je ostvario najbolje rezultate juniora u povijesti Aerokluba.

 

Damir Markalaus ukazao je na novi problem oko letjelišta koji nas očekuje ove godine, a to je istek registracije letjelišta nakon čega više AK Popovača neće biti vlasnik parcele nego je to sada, promjenom zakona, Država pa će se zemljište morati uzeti u najam ili otkupiti...

 

Detaljni tijek Skupštine pogledajte u Zapisniku sa Skupštine.

 

Slike pogledajte u galeriji.

 

 

 
Trenutno aktivnih Gostiju: 49 

(od 19.3.2013.)